Irmelin - den starka

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av irmelin - 21 mars 2011 21:08

Nu har jag betalt in kursavgiften för CD-kursen nästnästa helg! Det ska verkligen bli så otroligt roligt och definitivt lärorikt att rida för honom en andra gång. Jag hoppas att Goliath inte har nått sin peak i förtid med tanke på hur fin han har varit nu det senaste. Planen är att inte överträna inför helgen utan bara underhålla böjning och lyhördhet. Traven har ju också bara gått från klarhet till klarhet så det ska bli intressant att få fortsatt guidning och tips på den fronten.


Pratade med fröken Fia idag och dessvärre ser det ut som att jag får hitta en annan hästskötare under kursen. I värsta fall får jag smöra riktigt rejält för maken så kan han i alla fall hjälpa mig att lasta och transportera fram och tillbaka. Själva mecket under dagen grejar jag ändå själv.


Då är det bara att vänta på att nästa evenemang blir konfirmerat, hovkursen i slutet av maj. Enligt uppgift skulle de skicka ut bekräftelser men Fia som anmälde sig mycket tidigare än vad jag gjorde har heller inte hört något. Så håll tummarna för att det dimper ner ett mail i boxen snart!


Idag slutade jag sent och herr G fick vila, men imorrn blir det en uteritt på den vanliga timmeslånga rundan i skogen. Får vi se hur mycket det har smält undan sen sist. Vi hade i varje fall snöras från hustaket här i kväll. Först trodde jag att taket rasade in och sen kom hela lavinen farandes utanför fönstret. Man blir något chockad må jag säga! Men jag var iaf vaken till skillnad mot grannarna som väcktes av händelsen i natt och inte förstod vad det var. Hade jag varit dem hade jag nog knappt vågat somna om....


Nej kära nån, nu är ju klockan efter nio - helt klart läggdags. Ska orka läsa några sidor innan ögonen hinner slå igen butiken.


Gonatt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Träna glosor med Ovido