Irmelin - den starka

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av irmelin - 15 januari 2011 18:35

Det som är drygt med den här bloggplatsen är att även om man bara vill skriva en kort notis så tar det nästan fem minuter och flera klick för att väl kunna skriva ett inlägg. Det är ju nästan så att man hinner tröttna på vägen liksom.


Hursomhelst.


Igår. Goliath gick med på en helt vanlig lektion på ponnyridskolan. En tjej som ridit honom mycket tidigare fick sitta upp eftersom jag ville se hur han klarade av situationen. Visade sig att mina farhågor med att han skulle stressa upp sig inte besannades. Han var stencool. Väntade på sin tur med mulen i en hästrumpa och gjorde sen rätt snäll det han skulle. Någon form och finess var det ju inte tal om, men han är ju lite speciell att rida också. Kändes iaf lugnande för mig att veta att han kan rycka in på lektion när det krisar, antingen för mig eller för tränaren.


Idag. Red själv ett pass på banan. Började avsuttet och herrn skötte sig riktigt fint. Noterade att han var lite spänd och kort i steget, likaså när jag satt upp men konstaterade ihop med tränaren att det berodde på det knöggliga underlaget i paddocken och inget annat. Gick igenom okejade skolor och tog även en övergång till trav i varje varv, som han skötte rätt bra också med tanke på omständigheterna.


Jag har äntligen börjat sy på barbackasadeln. Ett sjujäkla projekt men än så länge så ser det bra ut. Håll en tumme för mig! Bildbevis utlovas....


Imorrn. Får jag och Goliath sällis ut med Johanna och Angel i skogen så att vi lär oss ytterligare ridvägar.Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Träna glosor med Ovido