Direktlänk till inlägg 13 april 2011
Fisk är verkligen inte min starka sida men ikväll blev det riktigt lyckat. Dessutom var det hur enkelt som helst, så ni har säkert redan koll på alla hemligheter för att få ett koljablock att smaka mumma :)
200 grader.
Skär upp fiskblocket i tvåcentimeterstora bitar och lägg ner i ett smord ungsfast form. På med salt, citronpeppar och citronsaft. Skjuts in i ugnen i 10 minuter.
Koka potatis och mosa till potatismos. I med en skvätt mjölk och rätt rejält med smör. Krydda med salt, vitpeppar och hackad persilja. Rätt mycket vitpeppar.
Klicka potatismoset kring fisken och häv på hollandaisesås gjord på påse. Skjuts in i ugnen i 10 minuter och sen är det klart. Mycket kryddor fick fisken att smaka annat än bara trist fisk :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|