Irmelin - den starka

Alla inlägg den 16 september 2009

Av irmelin - 16 september 2009 16:18


Idag har jag och sambon varit till banken för att undersöka om vi är betrodda med lånelöfte för eventuella husköp. Turligt nog var vi det. Nog om det. Det som är lite mera intressant är hur mycket som kan pågå i huvudet på en viss flicka när hon är på "vuxenmöte" på banken. Först och främst möttes vi av en ung snygg tjej som skulle hålla i rådgivningen.


Min första tanke: "Oj, vad snygg och ung hon är!"

Min andra tanke: "Skulle kanske ha tagit på mig något som kan betraktas som 'vuxna kläder' när jag gick upp kvart över fem i morse. Då hade jag i alla fall SETT äldre ut än vad jag känner mig just nu."


Vi gick och satte oss vid tjejens bås och ganska snabbt stod det klart för oss alla tre att det var sambon som tjejen skulle rikta sina frågor och sin information till.


Min tredje tanke: "Om jag nickar och försöker se intelligent ut kanske jag SER vuxen ut även om jag känner mig som femton just nu. Peppning: spela bara med!"


Eftersom jag inte riktigt hängde med i alla ordväxlingar mellan min högst intelligenta sambo och den snygga tjejen hann jag med en del andra funderingar.


"Undrar om sambon tycker att tjejen är snygg. Jag tycker ju att hon är snygg. Hon har snygga kläder och det där armbandet var fint...den färgen på pärlorna skulle jag kunna tänka mig till bröllopet...jag kanske ska fråga sambon efter mötet om han tyckte att den färgen var fin. Nej, han kommer bara att skratta åt mig, han kommer inte ha sett att hon hade armband på sig."


Nickar och fortsätter att se intelligent ut.


"Undrar om sambon skulle kunna bli intresserad av tjejen om de träffades ute på en bar. Nej, hon pratar på ett sätt som han nog inte tycker är så attraktivt. Det borde han inte göra med tanke på att jag inte alls är lik den här tjejen."


Tittar på sambon.


"Undrar vad det kommer sig att han tycker att jag är så fantastisk att han kan tänka sig att köpa hus med mig. Jag måste ju vara lite cool i alla fall. Men vad mycket skäggstubb han hade idag. Fast han är ju väldigt sexig med skäggstubb. Synd bara att det rivs lite när man pussas."


Vi hade nu kommit fram till den punkten där jag och tjejen ska boka ett eget möte för att jag ska gå över som kund till banken i vår stad.


"Jaha, så nu ska jag sitta ensam med den här tjejen om en vecka. Undrar om hon är lika hjärtlig även när jag kommer själv utan sambon. Undrar om hon har samma kläder på sig då. Nej, hon är nog ännu snyggare. Notering: ta på mig snygga kläder på onsdag och hoppas att inte något av dagisbarnen spiller på mig under lunchen."


"Tack för besöket, ses nästa vecka, hejdå!"


Och just det, jag hoppas att sambon inte läser just detta inlägget ;)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Träna glosor med Ovido