Irmelin - den starka

Alla inlägg den 3 september 2009

Av irmelin - 3 september 2009 19:04


I morse lämnade jag in vår nya Yaris på verkstaden, det var några småsaker vi inte var nöjda med och en lampa som börjat lysa och som inte borde lysa. Så i eftermiddag skulle jag så hämta bilen och lyckades byta skift på jobbet samt få lift med sambon in till stan. Verkstan stängde klockan sex och därför tyckte jag att jag kunde kosta på mig att svänga in på Cervera en stund. Hittade inget av värde utan hamnade framför verkstan strax efter fem. Då var det stängt. För fem minuter sen. Dörrarna låsta och lamporna släckta. Suck...men så kom jag på den fina idéen att gå in på bilbutiken mitt över gatan där vi köpt vår bil för ett par veckor sen och säljaren satt på plats och tog glatt emot mig. Jag förklarade situationen och han började leta efter nycklarna till bilen men det visade sig att han inte hade fått in dem. "Men det ordnar sig", lovade han. Han började ringa några samtal, hos någon var det upptaget och andra svarade inte alls. Till sist fick han tag på en kille som var på väg hem och som kunde berätta att det skulle finnas en man kvar på verkstan. Men mannen svarade inte på telefonen så säljaren bestämde sig för att vi fick gå in själva och hämta dem. Han knappade snabbt in koden till porten, vi gick in och han sprang efter nycklarna. Plötsligt går larmet! Och det är inget snällt litet tyst larm som hörs inne i verkstan, det är ett mastodont larm som ringer över halva stan! Jag blir alldeles full i skratt och säljaren kommer raskt ut inifrån mottagningen på verkstan och säger: "Just ***, larmet!!" Snabbt kilar vi ut, han knappar in en kod igen vilket inte har den minsta inverkan på larmet. Ute på parkeringen igen så ler säljaren lika vänligt som han gjort under hela tiden, men kanske något mer panikartat och säger: "Du kan ta bilen nu, jag måste ringa några samtal!" Jag blippade snabbt upp bilen och rullade fort ut från parkeringen med ett antal nyfikna ögon på mig från förbipasserande medan säljaren springer in på kontoret för att ringa vaktbolaget.


Vilken grej, jag trodde att jag skulle bryta ihop av skratt och skämdes samtidigt något oerhört över att ha satt säljaren i den pinsamma situationen. Men vilken säljare, glad och tillmötesgående under hela tiden med kundens bästa i fokus. Ska ni köpa bil, ska ni köpa den på Toyta Center i Ludvika. Där blir ni alltid väl behandlade och överservice är inget utöver det vanliga!


(Sen kan jag ju tillägga att de på verkstan inte verkar ha åtgärdat mer än en sak vi klagat på. Det får bli en uppföljning i morgon. Ja se verkstäder...!)Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Träna glosor med Ovido