Irmelin - den starka

Alla inlägg under februari 2015

Av irmelin - 8 februari 2015 20:04

Efterlängtad söndag med skridskoåkning och ponnydejt!

Jacob sköter sig så himla bra, idag tyckte han att han kunde rida själv. Nja sa vi, Odette håller ju fortfarande på och lär sig. Med mig blev det repetition och vi testade några travsteg på volten. Hon gör allt så fint, visst finns det unghästfasoner och gärna tugg på rep och dylikt. Men jag är imponerad och väldigt förtjust, hon är SÅ go!

Av irmelin - 2 februari 2015 21:37

Idag kom en liten svart repgrimma på posten! Givetvis är den till Odette, nu blir det lättare att fortsätta hennes träning.

Av irmelin - 1 februari 2015 17:31

Jag är så glad och tacksam över möjligheten jag har fått att göra det bästa jag vet samtidigt som jag kan umgås med mina barn och även vänner! Det är en liten bit av paradiset ute hos Elisabeth i Persbo. Vackra vyer över bergen, skogen intill och det råder ett harmoniskt lugn där.

Jag och Jacob var återigen där efter lunch, borstade, tränade och fikade!

Idag hade jag Odette i arbetsrepet på gången vid borstning och det funkade riktigt bra måste jag säga. Bra träning i att flytta henne, backa vid behov och Jacob fick en lugnare ponny att borsta.

Satte på gjorden idag och sen fick Jacob faktiskt RIDA tjugo steg! Elisabeth ledde ponny och jag höll i Jacob. Odette spanade såklart lite bakåt men gick utan knussel den lilla biten vi tänkt. Kul!

Sen fick Jacob leka med sin brandbil medan jag tränade med Odette, flytta rumpa, bog, backa - komma. Det är fascinerande hur bra hästar tolkar kroppsspråk trots så lite träning, lilltjejen klarade allt galant utifrån sin nivå. Kräver väldigt lite förflyttning och få stunder i taget då vi precis börjat med detta. Chansade och skickade ut henne på volt ett varv runt mig och det gick också så fint! Kunde göra ett enkelt varvbyte och i andra varvet kunde vi till och med göra halt på spåret. Jag är såå imponerad av henne och hon är så rolig att jobba med!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Träna glosor med Ovido